gülçin aşığı admin GüLçİnCi AdMiN
| Konu: afacan Paz Ekim 14, 2007 5:47 pm | |
| Afacan Afacan­ın annesi Afacanın ne dersi olduğunu merak edip Afacanın odasına girer.Afacan ders çalışıyordur. Annesi Afacana sorar; -Ders konunuz ne? -Türkçede zamanları anneciğim. -Peki söyle ben güzeldim geçmiş zaman olur.Peki ben güzelim, ne olur? -Büyük bir yalann olur. Sıpa Köylü, yeni doğan bir sıpayı kucağına almış evine dönerken, iki ortaokul öğrencisi kendisine takılır ve: - Hayrola amca, derler. Oğlunu nereye götürüyorsun böyle? - Adam, kendine yapılan bu terbiyesizliğe aldırmamış görünerek cevap verir: - Gittiğiniz okula kaydını yaptıracağım. Tatsız Delinin biri hastanedeki havuza eğilip su içtikten sonra, ağzındaki suyu yere tükürmüş. Onu gören başka bir deli: - Ne oldu, suyu niye tükürdün demiş. Birinci deli: - "Havuza iki şeker atmıştım, yine de tatsız" demiş. İkinci deli: - "Akıllım, tabii tatsız olur. Niye karıştırmadın" demiş. Anlamadım Bir gün Temel ve karısı kapının önünde oturuyorlarmış. Bir turist gelmiş İngilizce sorular sormaya başlamış. Temel ve karısı anlamayınca bayan gitmiş. Temel'in karısı: "Vallahi ben hiçbir şey anlamadım" demiş. Temel'de: Merak etme oda bizim dediğimizi anlamadı" demiş. Hepsinin tadı bir Hoca eşeğine üzüm yüklemiş, evine götürüyormuş. Yolda çocuklara rastlamış. - "Hoca, bize birer salkım üzüm versene" demişler. Hoca çocukların çokluğunu görünce hepsine üçer, beşer tane üzüm vermiş. Çocuklar dayanamamış: - Hoca, bu kadar az verilir mi? Hoca'da; - Çocuklar, küfedeki üzümlerin hepsinin tadı bir, az vermekle çok vermenin arasında bir fark yok ki" demiş. | |
|
x_TAHA_x OyUn mODeRaTöRü
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 29 Location : istanbul Kayıt tarihi : 04/10/07
| |
| Konu: Geri: afacan Paz Ekim 28, 2007 9:42 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: afacan Paz Ekim 28, 2007 9:45 pm | |
| | |
|