gülçin aşığı admin GüLçİnCi AdMiN
| Konu: bilmeceler Paz Ekim 14, 2007 5:48 pm | |
| BilmecelerHadi bakalım, bu bilmeceleri çözebilecek misin? 1 - Temel etrafına daire çizmiş.Ve dans ediyomuş. Neden?(Gön:aylin sultan YILDIZ) 2 - Her zaman her yeri dolaştığı halde köşesinde kıpırdamadan duran şey nedir?(Gön:selin tuncer) 3 - İki çubuk bir makas hokkabaz mı hokkabaz(Gön:Neva Ünsaldı) 4 - Can Bedenden Çıkmayınca ne olur?(Gön:selim ünlühızarcı) 5 - Dünyanın an suratsız dağı hagisidir?(Gön:alanur tanrıkulu) 6 - Fareyi her zaman kovalayan şey nedir(Gön:ahmet bayram) 7 - Kirpi kaptüse çarpınca ne demiş?(Gön:ege ÖZCAN) 8 - Vücudumuzu soğuktan koruyan organlarımız nelerdir?(Gön:elif başyiğyit) 9 - Bir fil otoyolda ne yapar?(Gön:kerem deveci) 10 - Neden dikiş iğneleri toplu iğnelerden daha akıllıdır?(Gön:burak ciba)
1 - Kendi çapında eğleniyomuş. 2 - Posta pulu 3 - Leylek 4 - Türkçe dersine geçkalır 5 - nemrut dağı
6 - Kuyruğu 7 - -anne sen misin?demiş. 8 - Kaş kol 9 - Saatte 5km. 10 - Çünkü onların başı yoktur.
| |
|
n_ı_h_a_l
| Konu: Geri: bilmeceler Perş. Ekim 18, 2007 9:10 pm | |
| SAOL... BAZILARI ÇOK HOŞUMA GİTTİ | |
|
x_TAHA_x OyUn mODeRaTöRü
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 29 Location : istanbul Kayıt tarihi : 04/10/07
| Konu: Geri: bilmeceler Perş. Ekim 18, 2007 9:15 pm | |
| Ya cevaplara bakmadan hiç birini bulamadım zor ve komik bilmeceler | |
|
cemreci admin CeMrEcİ AdMiN
| Konu: Geri: bilmeceler Cuma Ekim 19, 2007 7:30 pm | |
| saol cnm bnm çok güseller ama biraz gıcık edio adam bilemeince:9 | |
|
gülçin aşığı admin GüLçİnCi AdMiN
| Konu: Geri: bilmeceler Çarş. Ocak 02, 2008 12:48 pm | |
| önemli değil arkadaşlarr ben hepimizin eğlenmesi için gönderdim bunlarrıı bende ilk okuduğumda çok gıcık oldumm ama sonradan cevap anahtarına bakıncaa çok güzel geldi | |
|