gülçin aşığı admin GüLçİnCi AdMiN
| Konu: bir bardak su Paz Ekim 14, 2007 5:49 pm | |
| Bir bardak su Bir adamın 3 tane oğlu varmış. Babası, en büyük olana - Oğlum bana bir bardak su getir. En büyük de ortancaya demiş. - Babama bir bardak su getir. Ortanca da en ufağına demiş - Babama bir bardak su getir. En ufak hemen atlamış. - Baba bunlardan sana hayır yok. Kalk kendi suyunu kendin iç, bir bardak da bana getir. Bir soru Öğretmen öğrencilere söyler: - Size bir soru soracağım. Ayşe’yi kaldırır. - Tavuğun kaç tüyü vardır? Ayşe: - 1993 öğretmenim der Öğretmen: - Nerden bildin? - Hani bir soru soracaktınız der. Yapışmış Akıl hastanesinin müdürü hastaların odalarını dolaşıyormuş. Bir odaya geldiğinde bakmış, tüm hastalar zıplıyor. Müdür sormuş: - Bunlar niçin zıplıyorlar? Yardımcısı cevap vermiş; - Müdürüm bunlar kendilerini patlamış mısır sanıyorlar. Müdür bakmış biri zıplamıyor. Tam onu akıllı zannedecekmiş ki, Akıl hastası; - "Ben buraya yapıştım, kurtarın beni" demiş. Akıllı çocuk Annesi kümesin önünde duran Sevim'e "Kızım ne yapıyorsun?" "Tavuklara kaynar su veriyorum. "Neden?" "Haşlanmış yumurta yumurtlasınlar" diye Yapışmış Akıl hastanesinin müdürü hastaların odalarını dolaşıyormuş. Bir odaya geldiğinde bakmış, tüm hastalar zıplıyor. Müdür sormuş: - Bunlar niçin zıplıyorlar? Yardımcısı cevap vermiş; - Müdürüm bunlar kendilerini patlamış mısır sanıyorlar. Müdür bakmış biri zıplamıyor. Tam onu akıllı zannedecekmiş ki, Akıl hastası; - "Ben buraya yapıştım, kurtarın beni" demiş. | |
|
hepsici admin HePsİcİ AdMiN
| Konu: Geri: bir bardak su Paz Ekim 14, 2007 5:51 pm | |
| | |
|
yaseminci admin YoShYcİ AdMiN
| Konu: Geri: bir bardak su Paz Ekim 14, 2007 5:54 pm | |
| | |
|
x_TAHA_x OyUn mODeRaTöRü
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 29 Location : istanbul Kayıt tarihi : 04/10/07
| Konu: Geri: bir bardak su Paz Ekim 14, 2007 8:54 pm | |