GrUpHePsİcİlErİn EğLeNcElİ AdReSi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GrUpHePsİcİlErİn EğLeNcElİ AdReSi

gruphepsicilerin yeri

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

fıkra:)

2 posters
YazarMesaj
cemreci admin
CeMrEcİ AdMiN
CeMrEcİ AdMiN
cemreci admin

fıkra:) Empty
MesajKonu: fıkra:)   fıkra:) Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 4:50 pm

iyi eğlenceler:)

Öğretmen sınıfa geç gelen öğreciye :
- neden geç geldin oğlum ?

- Bizim ineği damızlık boğaya götürdüm hocam.

Öğretmen biraz kızararak :
- o işi baban yapamazmıydı?

Çocuk bu soruya gülerek :
- belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor
hehehe:)

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi.

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu.

Adam :

-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:

-Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi.

Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!

öğretmen aliye bana içinde'süt'geçen bir kelime söle der
ailide:bugün bir bardak süt içtim
öğrt:süt neresinde bunun:
ali:içinde hocam sütün
cemreci_fan

cemreci_fan

Location : eren mahallesi gülçin sokak yasemin apartmanı no:cemre

fıkra:) Empty
MesajKonu: Geri: fıkra:)   fıkra:) Icon_minitimeSalı Kas. 20, 2007 3:29 pm

Karne

Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş... diye düşünür ve oğluna seslenir:
-Getir bakayım şu karneyi!
-Al baba...
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!
-Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum...

Temel ile Dursun ordunun hava bölümündeler ve savaşa hazırlık için tatbikat yapıyorlar.50-60 helikopterden 200 kişi atlıyor , herkesin paraşutu açılıyor ama Temel'in paraşutu açılmıyor.Temel havada yere düşerken Dursun'a bağırıyor :
"Dursun benim paraşut açılmadı yardım et" diye bağırır
Dursun hemen cevap verir :
"Bişey olmaz uşağum nasıl olsa tatbikat yapayruk" Smile

fıkra:)
1 sayfadaki 1 sayfası